ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  • Σχετικά με αγορές από την κατηγορία  « Αυθεντικοί Πίνακες »

Τα χρώματα των πινάκων μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας.

Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης.

Επιστροφές προϊόντων  από αυτή την κατηγορία, που αφορούν διαφοροποίηση των χρωμάτων του σχεδίου ,δεν είναι δυνατόν να γίνουν.

Για αυτόν τον λόγο η δυνατότητα  επιστροφής προϊόντων από την κατηγορία «Αυθεντικοί Πίνακες » αφορά μόνο κακή κατάσταση ή φθορά του προϊόντος, ή λάθος στην αποστολή του σχεδίου του πίνακα.

Στις περιπτώσεις αυτές και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Η διαδικασία επιστροφής γίνεται πάντα με την συνεργαζόμενη εταιρία courier και κατόπιν ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@amniotiart.com μαζί με φωτογραφία του παραληφθέντος προϊόντος προκειμένου να διαπιστωθεί η περίπτωση της ελαττωματικής ή της λανθασμένης αποστολής. 

Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  1. Να μην έχει φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την αρχική του συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα και τις ετικέτες)
  3. Να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, Πιστοποιητικό Γνησιότητας κ.ο.κ).

 

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

  • Σχετικά με τις αγορές από την κατηγορία «Παραγγελίες»

Το εμπόρευμα που λαμβάνει ο πελάτης είναι πλήρως προσαρμοσμένο σύμφωνα με το αίτημά του. Από την άποψη αυτή, η εμπορική συναλλαγή αποτελεί υπηρεσία.

Πρόκειται για ειδική παραγγελία κατ’ αίτηση του πελάτη όσον αφορά σε διαστάσεις, αποχρώσεις, κατευθύνσεις και σχέδια. Για τους παραπάνω λόγους τα προϊόντα αυτά δεν δύναται να επιστραφούν για κανένα λόγο.

Διευκρινίζεται ότι:

Τα χρώματα των προϊόντων  μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας. Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης. Για αυτό και η διαφορετική χρωματική απόχρωση δεν θεωρείται λάθος του info@amniotiart.com