ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Τρόποι Αποστολής

 • Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ Courier για όλη την Ελλάδα με χρέωση μεταφορικών 3.50€ και έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει έξτρα χρέωση 1,00€/ kg.
 • Οι παραγγελίες σε χώρες εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται σύμφωνα με το τιμολόγιο και τους χρόνους παράδοσης που έχουν οριστεί από την ΕΛΤΑ Courier.
 • Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται από 1 έως 12 ημέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων), εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές.
 • Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 72 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σημαντικά.

 

2. Πολιτική επιστροφών

Σχετικά με αγορές από την κατηγορία « Αυθεντικοί Πίνακες »

Τα χρώματα των πινάκων μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας. Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης. Επιστροφές προϊόντων από αυτή την κατηγορία, που αφορούν διαφοροποίηση των χρωμάτων του σχεδίου ,δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Για αυτόν τον λόγο η δυνατότητα επιστροφής προϊόντων από την κατηγορία «Αυθεντικοί Πίνακες » αφορά μόνο κακή κατάσταση ή φθορά του προϊόντος, ή λάθος στην αποστολή του σχεδίου του πίνακα.

Στις περιπτώσεις αυτές και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Η διαδικασία επιστροφής γίνεται πάντα με την συνεργαζόμενη εταιρία courier και κατόπιν ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@amniotiart.com μαζί με φωτογραφία του παραληφθέντος προϊόντος προκειμένου να διαπιστωθεί η περίπτωση της ελαττωματικής ή της λανθασμένης αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην
κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

 • Να μην έχει φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
 • Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την αρχική του συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα και τις ετικέτες)
 • Να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Πιστοποιητικό Γνησιότητας κ.ο.κ).
  

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

 

Σχετικά με τις αγορές από την κατηγορία «Παραγγελίες»

Το εμπόρευμα που λαμβάνει ο πελάτης είναι πλήρως προσαρμοσμένο σύμφωνα με το αίτημά του. Από την άποψη αυτή, η εμπορική συναλλαγή αποτελεί υπηρεσία. Πρόκειται για ειδική παραγγελία κατ’ αίτηση του πελάτη όσον αφορά σε διαστάσεις, αποχρώσεις, κατευθύνσεις και σχέδια. Για τους παραπάνω λόγους τα προϊόντα αυτά δεν δύναται να επιστραφούν για κανένα λόγο.

Διευκρινίζεται ότι:

Τα χρώματα των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας. Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης. Για αυτό
και η διαφορετική χρωματική απόχρωση δεν θεωρείται λάθος της www.amniotiart.com.

3.Ακύρωση παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την αγορά σας από την κατηγορία «Αυθεντικοί

Πίνακες»
στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με
  αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@amniotiart.com .
  Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της
  παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών.
 • Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η
επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την  ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων των ποσών που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων (όπως και επιστροφή προϊόντος) σε περιπτώσεις έργων που ενπίπτουν στην
κατηγορία «Παραγγελίες» καθώς πρόκειται για προϊόν που δημιουργήθηκε κατ΄αίτηση του πελάτη.

4.Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα amniotiart.com, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων
προσωπικών δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα.

Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων μεταξύ
εμάς και του χρήστη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας εντός των ορίων του νόμου για λογιστικούς σκοπούς, για δικούς μας σκοπούς
μάρκετινγκ, να βελτιστοποιήσουμε τις προσφορές μας στο διαδίκτυο και να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας, αυξάνοντας την ευκολία ή δείχνοντάς σας προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε.

Φυσικά, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να εφαρμοστεί μελλοντικά, στέλνοντάς μας ένα email στο info@amniotiart.com

5.Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα amniotiart.com, προσφέρει τους ακόλουθους
τρόπους πληρωμής:

 • Μέσω Αντικαταβολής με χρέωση 2.00€ για αποστολές εντός Ελλάδας
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Τράπεζα Πειραιώς
  IBAN: GR48 0172 2430 0052 4310 1146 586
  Δικαιούχος λογαριασμού: Θεοχαροπούλου Ευδοξία
  Είναι απαραίτητο ως αιτιολογία στην κατάθεσή σας να ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.
 • Μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας με το ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικών αγορών της Τράπεζας Πειραιώς (υπάρχει δυνατότητα πληρωμών έως 2 δόσεις)

 

Διάφορα

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα amniotiart.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

3. Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή ως προς την τιμή του, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πολιτική απορρήτου

Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων μεταξύ εμάς και του χρήστη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας εντός των ορίων του νόμου για λογιστικούς σκοπούς,  για δικούς μας σκοπούς μάρκετινγκ, να βελτιστοποιήσουμε τις προσφορές μας στο διαδίκτυο και να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας, αυξάνοντας την ευκολία ή δείχνοντάς σας προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε.

Φυσικά, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να εφαρμοστεί μελλοντικά, στέλνοντάς μας ένα email στο eva@amniotiart.com